godmorgon!♥

har gjort i ordning mig nu och ska äter frukost nu men min buss går om 30 min så jag uppdatterar mer när jag kommer hem Puss!♥

Klar med glosorna!♥

Kan alla b-språk glosor och vanliga glosor nu är det bara matte prov på onsdag och fredag som jag måste sitta med typ hela dagen i morgon nej men lite.Ska nog stanna på läxhjälpen med frida , alicia och vanessa i morgon får se men här får ni två bilder Puss!♥

Bilder från igår!♥

Från i morse ;)

Kommer inte på någon rubrik!

heej! Har ju inte bloggat sen igår men jag gjorde i ordning mig och sånt sen så gick jag och denise till min moster och efter typ en timme kom jamie och då platta vi håret och sen så stack vi. Vi tog spårvagnen vid halv 7 till scandinavium och mötte julia och hennes mamma där dem hade varit på horse show vi åkte till ellen och hade mysigt. När vi kom till ellen så åt vi kött foundu va sjukt gott hade aldrig ätit det för och måste göras om sen så åt vi efterätt chocklad foundu med annans , melon, jordgubbar , vindruvor mm. Hade en jätte mysig kväll och sen vid 10 -11 hoppade vi studsmatta och sen stack vi till deras lilla stuga och sov där vi spelade kort och år godis och chips. Sen låg vi väll och pratade och sånt så somnade vid 4 tror jag.

idag : idag vaknade vi vid 7- halv 8 för att ellen gick på toa och sen somnade jag om till typ 8 kvart över nio och vi gick upp klockan nio och gjorde i ordning oss. Vi åt americanska pancakes va jätte gott sen stack vi till cheeren , efter cheeren så pluggade jag och sen kom denise då köpte vi pizza och sen dess har jag la inte gjort så mycket men städade lite hade kläder hela golvet och har tagit bild på vad jag ska ha i morgon som kommer upp på morgonen har inte så mycket mer att säga än att jag ska sitta på datan nu och sen vid 9 blir det big brother sen sova så hörs vi i morgon puss <3

Godmorgon!♥

Vaknade vid halv 10 för claja var vaken så satte mig vid datan och hon med denise sov. Har ätit frukost och kört flickisar med alex grym är han , har inte så mycket att skriva om men ikväll blir det middag med sötnosarna och sen sova över tror jag. Men uppdaterar mer senare när jag fixat mig och sånt.

Claudia,Denise och mys :)

heej! Idag efter skolan åkte jag hem gjorde en inlämningsuppgift sen hämtade jag leo från dagis så kom Claudia och vi gjorde tacos. Mamma ,kosta och morfar gick för min morbro fyller år och Benjamin sover hos en kompis så vi bakade cupcake blev väldigt nöjd med mina sen åt vi annanas, mango , jordgubbar och smält chocklad. Har pratat och bara myst tittade även på  big brother och nu ligget vi i sängen och vet inte vad vi ska göra men uppdaterar i morgon. Just det har inte kunnat uppdatera så mycket pga. plugget och kommer vara så nästa vecka med har prov och 3 läxor så aah.

Hur har ni spenderat eran fredag?

Godmorgon!♥

vaknade 7 och är klar nu ska titta på en serie på datan sen sak jag ta bussen slutar kvart över 1 idag en seg dag är det idag jaja. Har inte så mycket att skriva om så vi hörs sen Puss!♥

Dagen!♥

Idag har jag varit i skolan till halv fem för jag , alicia , frida och vanessa stannade på läxhjälpen för vi fattar inte när våran matte lärare förklarar så hans förklarar bättre men skit samma . När jag kom hem damsög jag lekte med leo och sen åt vi efter vi hade ätit så kom jenny nattis mamma och drack kaffe och åt kärleksmums som vi hade bakar.
Men jag mamma och denise var även och handla saker tills i morgon jag , denise och claudia och kanske nattis ska baka cupcakes , äta mango , annanas , frukt , dip , gurka , smoothie och massa dricka.
Jag har ätit kvällsmat , duschat håret och gjort i ordning mig tittar på big brother nu och efter det ska jag sova för ska ju upp tidiht i morgon.

Vad har ni gjort idag då ? Hörs i morgon Puss ♥

Inte bloggat!

Heej , har inte bloggat idag för haft fullt upp men har varit i skolan gick hem tidigare pga. att jag skulle till läkaren men min svanskotta. Först var vi hos en läkare så fick dem titta på min svanskotta och sånt efter det skicka dem mig till röntken fick inget svar om vad det va för dem skulle ringa någon dag i veckan.
Efter det gick jag och mamma till Espresso house och fikade år scones och frappino och hon pressad jouice och scones haha intresant nej haha. Vi åkte och handlade och hämtade alex och benjy , åkte hem mamma gjorde mat och åt och sen kom Claudia och vi bakade och åt mango va jätte gott. Just nu ligger jag i sängen och tittar på big brother det är pause nu men bprjar strax. Skriver nog mera sen ska titta lite bloggar snabbt.

Håll tummarna för mig att det inte är något allvarligt då kommer jag säkert inte få träna och vi tävlar om en månad. Vad har ni gjort idag? Puss!

Cheer!

Heej! Idag efter skolan så skyndade jag mig hem år macka och satt lite vid datan och sprang till bussen och såklart så missar man den precis "suck". Går till torget köper en hamuburgare till jamie tar med och åker till axel och solar med jamie , julia och ellen.Efter det går vi till träningen och träffar på eric, louise och farmor eric gick fram och krama mig så söööt. Men träningen gick jätte bra va fullt lag och allt varje gång vi körde programet satte jag allt och vi körde det 3 gånger haha , vi fick testa den jätte tjocka air tracken och det va jätte roligt alla körde svåra saker eller svåra och svåra är jätte glad för emilias skull hon gjorde flickis själv och jag satte frivolt.
Morfar hämtade mig och så åkte vi hem och åt konstroganoff nu sitter jag vid datan ska titta lite bloggar sen blir det att ta fram kläder tills i morgon och städa lite så har fullt upp tills big brother börjar.

Kommentarerna har börjat sjunka kom igen fråga saker så kan jag ha veckans frågor :)


Skolan next!

Godmorgon jag vaknade klockan 7 och är redan klar haha blev klar på tio min och nu sitter jag och äter frukost sen ska jag bara sätta i örhängen och borsta tänderna sen ska jag gå. Min buss går om 20 min för vet ej om jag börjar tio över eller 20 över. Har inte så mycket att skriva om nu men efter skolan blir det stress som vanligt och sen cheer är sjukt taggad ska göra på den stora airtracken bara mitt knä går över :/

20/2-2012

Heej! Idag efter skolan så va jag med Vanessa vi gjorde lite olika bla. lekte med hennes lillebror , matte mm.
Jag åkte hem vid halv 6 sen så lekte jag med leo och hade roligt sen så har jag la suttit vid datan och fixat en musik läxa. Sen satte jag på tv och tittade på mammor och mini modeller med fruktsallad , efter det så blir det big brother. Men nästa pouse så blir det att ta fram kläder tills i morgon och packa ner gympa kläder men vi hörs nog i morgon.

Vad har ni gjort idag ? :)

Godmorgon!♥

Idag börjar "helvetet" massa läxor , vakna tidigt åhhh jag orkar inte. Jag vaknade för 45 min sen och har plattat håret , sminkat mig, ätit frukost tagit på mig och sånt så är klar nu. Min buss går om 20 min s¨går la ut om 18 min idag slutar jag halv tre så är jag hemma tre blir det att plugga och sånt osv. måste städa också har kläder över allt typ men skit samma ingen som bryr sig. Har inte så mycket mer att säga nu .

Vad ska ni göra idag då? Puss!♥

Dagen!♥

Heej , har inte kunnat blogga idag har inte haft någon data eller internet eftersom jag va hos mina barndomskompisar som bor på landet hahaha. Vi vaknade 11 och gick la upp vid 12 åt frukost och efter det tittade vi på två filmer till klockan 5 typ med alla vuxna. Sen åkte vi hem haha och det var polisekontroll och dem drack ju igår fast när jimmy blåste lyste den grönt haha. Vi åt mc sen så har jag duschat och haft ansiktsmask och just nu ligger jag i sängen med datan iknät och tv framför ögonen tittar på big brother som började idag på kanal.11.
När det är slut blir det ponny akuten sen sova, blir nog inga mer inlägg idag .

Vad har ni gjort idag då? Puss!♥

Inte bloggat!

Hej har inte bloggat än igår så tänkte göra det nu från mobilen när jag ändå sitter i bilen.men jag har varit med Gabbi idag och vi var på torget köpte ett sånt nagellack som det blir mönster i kommer bild i morgon. Vid halv fyra duschade jag håret , blåste det och platta det och sminka mig då.
Tyvär så hann jag inte lägga ut kvällens outfit för att mamma stressa mig.
Vet inte om jag kommer uppdatera i dag annars blir det in morgon.
Men det kommer två inköp på bilder asså och kvällens outfit i morgon Puss!


17/2-2012

Idag efter jag hade varit hos gammlemormor åkte vi till torget jag köpte ett par silverörhängen (äkta) och ett par fjäderörhängen till kommer bild i morgon. Julia kom till torget och vi tog bussen till ica köpte godis och mötte viccan sen dess har vi varit med viccan vi har tittat på film samtidigt ätit jordgubbar+ smält chocklad och godis osv. Jag kom hem från henne för 50 min sen och nu har jag packat och ska dra till Gabbi och sova över hemma hos henne mamma kör mig om typ 20 min så ska jag spendera resten av min fredag kväll med gabbi och ha det roligt och mysigt. Vi får se vad vi ska göra men bloggar säkert från mobilen hemma hos henne.

Haft en super bra dag , hörs sen Puss!

Boyfriend ♥



Det är typ drömmen för alla tjejer haha ♥

Bilen Next gammlemormor

Sitter i bilen nu jag tycker jag varit duktig gick upp tidigt och halv tio började jag att vika kläderna och det gick ju faktiskt rätt snabbt.
Sen åt jag och gjorde i ordning mig och nu sitter jag i bilen med mamma vi ska till gammlemormor och slinga hennes hår och fika. Efter det ska vi nog till torget sen blir dt nog att vara med några. Har inte pluggat än haha men görs det senare om jag orkar.
Puss!


Puss och kram skumbanan :))

Jag vaknade runt 9 så tog datorn direkt och loggade in , vaknade av att leo va här inne och skulle pilla på allt.
Äter la frukost om en stund sen lite senare ska jag vika alla mina kläder kommer ta sjukt långt tid och sen ska ja kanske plugga lite matte får se om jag orkar haha. Men jag vet att Claudia ska hit så ska denise hjälpa henne med läxorna eller det hon ska kunna till provet.


Innan jag dör ska jag träffa JUSTIN BIEBER. Skriver mer sen Puss och Kram skumbanan :))

Izabell tipsar

Jag tipsar om Justin Biebers parfym inte bara för att jag tycker om han eftersom den luktar gott och pengarna går till något väldigt bra. En del av summan ger han till sjuka och fattiga barn därför tipsar jag väldigt mycket om den.
Såklart är det ju också för att jag gillar han och sånt , men den kom ut på grand parfymeri idag så ni som vill köpa den vet och hoppas ni gillar den!

Själv så tänker jag köpa den , spruta den hela mig idag och den luktar så sjukt gott , Puss!

Kvällens mysoutfit :D


Satt med en mysig mjukisdress i sängen och fixade lite med bloggen osv.
Grymt mysigt , vad har ni gjort i kväll då ? :)

Dagens inköp :)


16/2-12

Idag har jag varit med Denise och Claudia det började med att efter jag hade gjort i ordning mig stack vi till torget köpte tre nagellack tar bild sen.Men efter det så tränade vi på gymmet i typ 1 timme kommer bild på det sen med :)
Har ätit mc och sen så har Claudia varit här för denise hjälpte henne för hon ska ha prov på måndag så köpte vi be och jerry gott. Nu ska jag ta bild på inköpet och titta lite bloggar svara på kommentarer och sånt måste även städa lite så vi hörs sen.

Vad har ni gjort idag ? :)


Hiss/diss

Jag hissar verkligen att spara dina vanliga naglar än att ha fake naglar. För det första du behöver inte vara orolig att dem ska knäckas och din andra nagel ska åka av för dem växer upp igen, för det andra man ser om dem är naturliga/fake för det tredje naturliga är kanske inte lika snygga men då riskerar man inte att en hel nagel ska åka av och förstöra dina naglar. Använd era riktiga naglar och låt dem växa så att dem blir lika fina som att du skulle bygga upp naglarna eller lima på några fake naglar.Skryt om att du har dina egna fina naglar som ser ut att vara gjorde av plast medans dem andra skryter om sina fake naglar. Naturlig/fake ?
Jag dissar verkligen att bygga upp naglarna eller sätta på lösnaglar. För det första det kostar bara massa pengar och det förstör naglarna. Om en lösnagel knäcks så kan din vanliga nagel under också knäckas och hela nageln åker av. Jag vet massa som har byggt upp och när man ska ta av dem eller nr dem knäcks så gör det bara ont. Varför slösa pengar till att gå till någon som gör ett par fake naglar åt en.


Tidinställt inlägg så ni vet Puss!

Gårdagens inköp!


GODMORGON SUNSHINES

Vaknade av mig själv idag faktiskt fast bara för en kvarts sen så är nyvaken , jag gick upp och då hade mamma satt på ägg så ska äta frukost snart sen blir det att sitta vid datan och göra i ordning sig.
Idag ska jag kanske vara med Julia om hon kunde sova över i dag av mamma men hoppas.
Har inte så mycket mer att säga men inlägget efter kommer gårdagens inköp med Julia .

Vad ska ni göra idag då? Händer det något roligt? Puss!

Hiss/diss

Jag hissar trsemme både shampoo , balsam och hårinpackning, det gör verkligen så håret luktar gott och blir lent.
Om man använder tresemme´s hårinpackning behöver man bara ta det för det räcker.
Sätt i hårinpackningen innan du sätter dig i badet sätt upp en tofs och hoppa i badet sitt med det i typ 10-15 min eller längre om du vill och ditt hår kommer vara så lent och lukta sjukt gott. Tipsar verkligen om det så om du inte provat det någon gång tycker jag verkligen du ska göra det.
Jag dissar bobbys shampoo och balsam , så som jag upplever det så luktar håret kattpiss efter man har haft det i håret. Håret blir lent och sånt men lukten stinker sjukt äckligt. Det kanske bara är jag som upplever det men jag tipsar nog inte om bobbys shampoo och balsam. Om det hade varit annan lukt så hade det också varit sjukt bra.

all or nothing!

Julia tog bussen klockan 6 och efter det har jag suttit på datan och ätit , har inte gjort så mycket mer.
klockan 8 satte jag på en film bring it on all or nothing tror jag den hette grym är den så nu har jag sett klart på den och ligger i sängen med mjukis kläder på och väntar på att mamma och dem ska komma hem.
Ska kolla lite bloggar snart och så ska jag ge tips på bloggen antingen idag lite senare eller i morgon fårse.

Jag rekomenderar verkligen bring it on.
Vi hörs Puss!

torget och julia

heej! Jag har duschat plattat håret sminkat mig och sånt och nu ska jag ta bussen om 5 min till torget och möta julia så måste skynda mig nu men här kommer dagens outfit :)

Before i die


Jag vaknade vid 10 typ låg och dega och gör det fortfarande chattar med Julia och smsar med victoria.
Planerar dagen och får se vad som händer lite senare men snart ska jag upp och äta frukost sen ska jag duscha och göra i ordning mig .

Hörs sen Puss ♥

Kommentar ♥

Fråga: var solade ni och gick på gym?:)
Svar: solar vid axel dahlströms torg och tränar vid mig på ett gym ;)
Hoppas du fick svar på din fråga Puss ♥


Dagens outfit! ♥

Jag har haft på mig mjukis typ hela dagen pga. av att vi åkte skridskor :)

Naglar mm.

Heej, jag har målat naglarna och ätit med jordgubbar och grädde som kosta köpte så det va gott sen har jag fixat Claudias blogg och hjälpt denise med en sak på bloggen och ändrat bilder där nere på min med :)
Jag känner att jag behöver en ny header men har ingen bild får ta en ny snart men har inte så mycket att skriva om så vi hörs nog i morgon orkar inte blogga mer idag.

Då hörs vi i morgon Puss <3

Denise, Claudia,Kelly och Beritan ♥

Hej , vid 7 så gick jag, denise och Claudia ut med Kelly och beritan och när vi kom in åt vi jordgubbar med smält chocklad. Har inte gjort så mycket tittade på top model sverige nyss och Claudia gick också nyss men nu ska jag måla mina naglar sen får jag se vad jag gör.

mobba inte bilden inget smink och bjuder på mig själv, skriver mer i morgon Puss ♥



Min dag i bilder!♥

såklart ramlar Claudia när vi bara går ut
Cheerleader på hal is ;) ♥
Och Claja la sig ner och börja sjunga :)
Såklart tar dem ego pics ;)
hämtade alex och benjy från fritids
Jag och alex la oss ner och gjorde snö änglar ;)
Claudia försökte ge igen efter våra skoj bråk haha för första gången lyckades hon med hjälp av skitungarna haha

Det var min dag hitils och den har varit helt underbar.Hoppas ni haft en lika bra Alla hjärtans dag som mig . Sen kanske det blir att ta modell bilder med bröderna och måla naglarna
(måste städa rummet med osv.) Puss ♥

ALLA HJÄRTANS DAG!♥

Alla hjärtans dag idag och tydligen måste man ha en pojkvän att spendera dagen med enligt facebook.Herregud vad jag stör mig på sånt, idag är det (alla hjärtans dag kopiera om du är forever alone.) så står det överallt på facebook.Folket tror dom kommer få en kille bara för dom lägger upp en status att du är själv.
Varför inte nöja sig och spendera med sina vänner eller familj,vafan lika mysigt och roligt.
Själv ska jag vara med Clauida idag och sen vara hemma med familjen osv. :)
Men dom som har kille kan väll också spendera med killen då.

Hoppas ni får en bra Alla hjärtans dag!♥

Godmorgon!♥

Vi vaknade kvart över 10 typ och jag och Claudia tänkte gå till ruddalen och åka skridskor för mina lillebröders fritids är där. Nu ska vi äta frukost sen får vi se vad som händer.

Skriver mer sen Puss!

Natti natti ♥

hej! Jag och Claudia har gjort ansiktsmask sen maserade vid med mathilda och efter det gjorde jag fiskben på denise och claudia och inbakad på mathilda men nu ligger vi i sängen och väntar på att claudia ska sova haha dem funderar på att måla på henne.

nu blir det inga mer inlägg för idag/natt så vi hörs i morgon puss 


Rolig dag ♥

Hej, idag efter vi hade solat åkte vi till frölunda och åt mc och mötte denise, kelly, claudia och mathilda.
Vi gick hem pratade och tog bilder , tillslut blev det bara jag. denise, mathilda, claudia och jag vi stack till frölunda och fikade på espresso house. När vi kom hem fixade jag mathildas blogg och sen tränade vi i typ en halvtimme på gymmet sen tittade vi på mammor och mini modeller. Jag och mathilda shotade haha med vanlig dricka och då började jag skratta och mathilda spottade ut allt och jag fick i facet haha. Nu ska vi ha litte skoj så sen vi sen eller i morgon puss 

Kika in på deras bloggar: http://alwaysclaudia.blogg.se    http://deniseeileen.blogg.se
http://kkellythai.blogg.se     http://mathildaalsing.blogg.se    http://juliaalsing.blogg.se
(kommer inte ångra er)

Tror inte det blir mer inlägg idag om jag ska vara ärlig men vi hörs 

Solat

Hej nu har jag och Julia solat första gången för mig. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra nu sitter på spårvagnen iaf.


Göteborg

Jag och Julia vakna halv tio gjorde en god frulle. Vi ska ta bussen om en kvart till Göteborg ses sen puss <3


jordgubbar och melon + smält choklad

Åkte hem till mig med Julia efter cheerleadingen för att hämta saker till mig och sedan åkte vi hem till Julia. Fast på vägen så stannade vi vid Ica för att köpa jordgubbar, melon och choklad. 
När vi kom hem till Julia så tappade vi upp ett bad, skärde melonen och jordgubbar och smälte chokladen, åt de samtidigt som vi badade med hårinpackning och ansiktsmask.
Ska baka muffins, göra smothie och sedan kolla på film.

Om jag inte bloggar mer idag , bloggar jag i morgon när vi vaknat. Puss! ♥

Godmorgon <3'

Godmorgon!<3 Jag vaknade för 20 min sen är klar och sk bara äta frukost , halv 10 ska jag ta bussen. Gabbi sov hos mig igår efter melodifestivalen grymt bra att ulrik och david gick vidare , äntligen kan sverige rösta. Men efter cheeren följer julia med mig hem och ska hämta kläder för ska sova hos henne tror vi stannar en stund här eftersom gabbi är här men fårse. Jag skriver mer sen puss puss <3

Melodifestevalen

Är på melodifestevalen med bästa barndomsvännerna och min älskade syrra haha. Men klockan åtta börjar ju det riktiga nu är det uppvärmning eller vad man ska säga. Jag vet inte riktigt när vi kommer hem men vi hade grymt mysigt på restutangen men vi hörs sen tagga melodifestevalen puss


Bilen


Godmorgon <3

Jag vaknade klockan halv nio av mina bröder somnade om i en timme sen gick jag upp åt frukost. Snart ska jag la börja göra i ordning mig för ungefär klockan 3 så ska vi på resturang jag mamma , denise , amanda, therese och gabbi grymt kul kommer det bli inte träffat henne på as länge ju. Vid 7 drar vi vidare till scandinavium ska se melodifestivalen sen får vi se vad som händer efter. Skriver mer sen puss <3

Dagen <3

Heej <3 efter skolan var jag och alicia hemma hos mig åkte till henne åt pizza fixade oss gick på tonår och hade kul men mamma hämtade mig kvart i 10 orkade inte ta bussen och hon va ute och åkte. Vi gick till min moster och kom hem nu och nu ska jag ta bort sminket titta lite bloggar och sen ska jag sova för ska ju iväg i morgon men skriver mer i morgon puss <3

Språk

Har b-språk nu haha sitter med mobilen bakom datan men efter skolan ska nog Alicia med hem och sen tonår men vi hörs sen puss puss


B-språk

Har b-språk nu och efter skola ska Alicia med hem tror jag hörs sen puss.


Dagens outfit!<3

Jeans:Cubus  stikad-tröja:newyorker (clajas) Vitblus: vet ej (julias)
Halsband: vet ej (clajas)

Godmorgon!<3

Jag vaknade tjugo över 6 av mina lillebröder så låg jag i sängen i 10 min sen ska jag på toa så sitter dem i badet och skrattar som bara den asså hur orkar dem.Jag gick upp gjorde i ordning mig och åt frukost med mina lillebröder nu är jag klar och mamma kör mig efter vi lämnat dem på skolan så det är skönt.
Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske gå på tonår får se men vi hörs sen puss puss <3

Dagens outfit <3

Jeans:Cubus  stickadtröja/hoddie:cubus  vit-tröja under:cubus

Inte bloggat idag <3

Heej! vet att jag inte bloggat idag men jag har varit i skolan alex håller på som vanilgt men efter skolan gjorde jag eng glosor åt och sen åkte jag mamma , denise och min mormor till min morbros lägenhet och nu är vi hemma och ätit kvällsmat och gjort i ordning mig har även tagit fram kläder tills i morgon så ska nog upp halv 7 i morgon så kanske jag hinner ta kort på dagens outfit också. Men nu ska jag titta på elsas värld sen ska jag sova godnatt puss puss <3

Kort inlägg

Detta får bli ett kort inlägg ska lägga mig nu och sova ska ull tidigt men idag har jag pluggat tittat på resor duschat och sånt . klockan nio började jag fixa med Denise hår och slutade för e. Halv timme sen lärde mig göra inbakad fläta och fiskbensfläta kommer bild i morgon men måste sova puss puss


Godmorgon

Hej! Nu sitter jag på bussen till skolan och kommer nog inte blogga så mycket idag för måste plugga eftersom jag inte hann det igår. Men lägger ut dagens outfit sen vi hörs sen puss <3


varmoboy <3


Cheer

Hej! Mamma hämtade mig efter skolan så hämtade vi Mina lillebröder och sen fixade jag i ordning mig och sånt och åt. Sitter på spårvagnen nu och ska till cheeren ska av nu så ringer sen puss puss <3


Dagens outfit <3

Jeans:Cubus  den vita tröjan:Julias vet inte var ifrån  stickadtröja:JC
Jacka:JC        Väskan:Clajas från polen        uggs

Godmorgon <3

Jag är helt färdig nu och gick upp för en halv timme sen inte dåligt har ätit och allt men jag tar bussen 5 över 8 ist så får jag stressa för orkar inte byta buss. Idag efter skolan ska jag hem och jag tror jag måste plugga lite engelska om jag hinner och äta och fixa i ordning sen drar jag till cheeren sen blir det hem men skriver mer sen puss <3

tja !

Idag har jag varit med claja och duschat och tittat på mammor och mini modeller nu ska jag sitta vid datan sen blir det att sova god natt <3

skridskor <3

Heej! började klockan 5 över 9 och hade klassråd sen hade vi so en pytte liten stund efter det tog jag och alicia bussen till mig och byte om haha. Vanessa , Lovisa och frida mötte vi upp nere vid min port haha sen gick vi till ruddalen började väll åka kockan 11 till 14 det va as skoj va mest med linus , david , alex och Alicia fast alicia spelade hocky mest haha men måste göras om. Men jag , alicia , vanessa , frida , lovisa , alex , david och Linus gick hem tillsammans dem tog bussen åt fiskebäck och jag tog andra hållet en hållplats hihi . Just nu har jag städat lite i rummet och sånt så nu ska jag öva på glosorna tror jag men vi hörs sen puss <3

Dagen

Hej idag hade jag träning och efter träningen åkte vi hem till mig och fixade i ordning oss asså jag Jamie Julia och Ellen. Vi skulle träffa några killar men blev inget av haha träffade dem tillslut men blev inte så lyckat haha. Men vi satt på mc i typ 1-2 timmar jag och Julia jag hade kanors kilklackar så har as ont i fötterna gick runt med dem i typ 3 timmar. Vi var lite lver allt haha markland , järntorget , Frölunda mm. Men jag gick från torget klockan 6 och Julia skulle ta spårvagnen min buss kom aldrig så fick gå i dem klakarna och va skit rädd för ett par stycken killar som vi träffade på förut haha pratade med Julia typ hela vägen men sen gick jag ner till claja och Denise dem tränade Sen har jag fixat tills i morgon och ätit och sånt.
Skriver mer k morgon puss <3


Tjejkväll.

Hej! Jag har varit med Julia och Alva Julias kusin efter jag gick från Louise.
Vi fikade på espresso house och sen gick vi till mig och hämtade kläder.
Vi kom hem till Julia vid kvart över 5 och plattade håret vet en varför haha.
Sen kom ellen vid 6-halv 7 men vi har ätit byggt och nu sitter vi i soffan och tittar på melodifestivalen och myser skriver mer i morgon puss


Godmorgon

Hejj! Vi vaknade vid 9 och gick upp vid 10 och åt frukost. Men nu har jag tagit på mig och gjort i ordning mig.
Klockan två ska jag möta Julia vid markland så ska vi hämta saker och sånt sen lite senare åker vi till Julia och sover där men hörs sen puss puss <3


Natti natti

Nu går vi och lägger oss i sängen och ska titta på lite tv sen blir det natti natti puss puss <3


Dagen :)

Hejj ! Jag sitter i soffa nu louise och Eric i sängen hon ska somna Eric hon han somnar inte om jag är där inne. Vi gick till en affär och köpte godis förut vid åtta efter det tittade vi på film och åt godis. Men nu har jag tagit bort sminket och tittar på film ska bog äta kvällsmat när Louise kommer.
Men skriver i morgon puss puss


Eric <3


Louise och Eric

Hej! Efter skolan åkte jag hem packade och var en stund med claudia och sen vid halv fyra åkte jh till min faster och kusin ska sova här i natt.
Men ska äta pizza snart och får se vad vi gör mer så hörs vi mer sen Puss <3


Godmorgon <3

Godmorgon alla ! vaknade halv 5 för att jag drömde en dröm om en sak som min moster berätta igår skulle inte lyssnat haha. Men somnade om och vaknade 7 och nu har jag ätit , gjort i ordning mig , bäddat sängen och nu ska jag gå min buss går om 8 min så måste skynda mig men jag slutar 13.10 idag så skriver när jag kommer hem puss!
Dagens outfit

min dag <3


cheer träning <3

Nu blir det cheer träning och fys sen duscha puss <3

Bussen

Hej idag har det varit en riktigt härlig dag faktiskt även fast vi slutar tio i fyra.
jag började 10 i 9 och hade eng blev inte så mycket för han pratade bort tiden så aja sen hade vi b språk tittade på någon tråkig film och roliga saker.
Men sen åkte vk hem till mig jag och Alicia haha omg på bussen berättar sen i ett video inlägg jobbigt att skriva.
Sen sö va vi vid torget 12 - tjugo över ett sen så va vi hos mig och satt vid datan sen så var vi vid skola igen tjugo över 2 och hade elevensval va endå roligt på svenska haha fikade och gjorde korsord bara men pratade mest.
När vi var på torget fikade vi på espresso house och köpte godis mm.
Men är hemma om en hållplats så nu ska jag strax av och så blir det hem och plugga skriver mer sen puss <3