Tråkigt!

Heej! Idag har jag varit i skolan som vanligt haha varje dag livet blir hur tråkigt som helt halva livet går åt att vara i skolan. Efter skolan så gick jag med jonna hem och testade att sminka henne till en speciell sak och sånt så sen vid 5-6 åkte jag hem och åt mat, satt vid datan, övade till matten i morgon ska tydligen ha ett litet förhör.
Har inte så mycket mer att säga tittar på big brother nu och när det är pause så blir det att ta fram kläder och borsta tänderna sen sova. Skriver mer i morgon för det blir nog inga mer inlägg idag så vi hörs Puss!

godmorgon!♥

vaknade klockan 7 och är klar nu ska gå efter jag har bloggat för har gympa vid flame.
Slutar klockan halv 3 så jag är hemma 3 och då måste jag plugga för vi ska tydligen ha något litet matte prov i morgon och om gosha säger litet så blir det stort men jag måste gå nu vi ses Puss!♥

Bjuder på denna bilden....
vad ska ni göra idag då ?

Skolan, Jonna mm.

Heej! Va i skolan idag som vanligt hände inte så mycket men skit samma hade inte elevens val idag så va med på hemkunskapen va i jonnas grupp för hon va själv och vi gjorde vofflor va jätte gott. Efter det så gick vi till jonna övade på en sak och sen åt vi lax och makaroner va jätte gott, klockan tjugo i 6 tog jag och jonna bussen för hon skulle till dansen så det passade bra. När jag kom hem gick jag ut med leo i typ 40 min sen så gick jag in gjorde i ordning han och sånt sen vid 7 la morfar han. Klockan åtta gick jag med kakor till Jenny och idas mamma alltså lilla ida och nattis föräldrar så nu har jag bara två paket kvar gött. Har inte så mycket mer att säga mer en att jag duschade och sånt men nu tittar vi på big brother amanda är ju är hon praoar så hon har sovit här hela veckan jätte roligt :D

har även gjort läxan och tagit fram kläder tills i morgon!
Vad har ni gjort idag då!? <3

Tja!

Idag hade vi so prov annars hade vi inget speciellt men efter skolan så fick vi kakor för vi ska samla pengar till klasskassan så mamma fick hämat mig för kunde inte bära så många lådor. Jag kom hem åt mat och gjorde i ordning mig sen var det dags för cheer, det va roligt idag fick nya bygg och nya bygggrupper inte sådär super nöjd men det funkar och vi satte byggen helt perfekt. Men mötte amanda vid torget så vi gick till mc kom hem tio i nio så tittade vi på despret har nyss ätit kvällsmat så nu tittar vi på big brother men kommer somna för är sjukt trött PUSS!

Skolan!

Heej! sitter i skolan just nu med frida vi gör ett grupp arbete efter det har vi lunch.
Vi slutar klockan halv 3 och då sa jag hem och plugga för har prov i morgon och kan ingenting fuck.
Har inte så mycket mer att säga är fortfarande jävligt glad för i går kan inte fatta att just vi vann MVP!!!!!!!!!!

dm silver & most valuable performance

Heej! helgen har varit hur grym som helst! Sov hos jamie igår med julia, Emilia och victoria. Satt och lockade håret tills klockan 1....så vi gick och la oss jätte sent.
Vi fick gå upp vid sju så att vi skulle hinna till hallen i tid. Förträningen gick hur bra som helst, men tävlingen gick bättre. Det var den bästa gången vi har kört på hela året. Alla blev helt besvikna när vi kom 2:a sen så vi bara nu kommer kings(malmö) vinna MVP så hör vi gothenburg cheer one jag bara säkert wildcats så ropade dem gothenburg cheer one CATS alla blev helt chockade och började gråta. Var den bästa stunden någonsin känslan var så sjukt underbar. MVP ( mest minnesvärda uppträdande)

Har inte bloggat så mycket som ni kanske har märkt men det är pga. plugg mm.
kommer bli bättre efter tisdag för har prov på tisdag så i morgon blir det så jävla mycket plugg så jag dör! Puss

Godmorgon!♥

Jag vaknade för en halv timme sen och är färdig min buss går om en kvart så ska börja packa i hop.
Börjar kvart över 8 och slutar kvart över 1 så det är skönt, när jag kommer hem ska jag ta bort naglacket och klippa naglarna och även börja packa inför DM jag DÖR 2 dagar kvarrrrrrrrrrr.
Men jag skriver mer sen Puss! <3

vad ska ni göra idag?

ätit! <3

Heej! åkte typ vid 4 och kom hem halv åtta vi träffade linus, thererse och rikhard i alingsås och åt på max och sånt.
Har inte gjort så mycket när jag kom hem har nyss ätit kvällsmat, tagit bort sminket och borstat tänderna.
Ska ta fram kläder tills i morgon strax och om en halvtimme blir det big brother sen blir det att sova.
Kommer nog inte blogga mer idag så det får bli ett godnatt nu Puss!

Tittar ni på big brother?
Om ni inte gör det vad brukar ni titta på tv?

Hemma!

Kom hem för 20 min sen typ har inga läxor förutom 3 prov som är nästa vecka och näst nästa men pluggar sen.
Ska iväg nu så vi hörs la av senare Puss!
image description

min älskling!

Dagens outfit ;)


Vad brukar ni ha på er? :)

Inte orkat!

Heej! har inte orkat blogga idag men har inte gjort så mycket har bara suttit vid datn varit ute gjort so läxan mm.
Har inte så mycket att säga men jag duschade håret för typ en timme sen måste torka det snart eller göra fläta sen ska jag bara ta fram strumpor och ta bort sminket sen nanna. big brother börjar om två min så i pausen gör jag det vi hörs i morgon Puss! <3

Godmorgon!♥

Jag har gjort det vanliga gjort i ordning mig och sånt och nu sitter jag och äter vet inte riktigt vilken buss jag ska ta får se men nu ska jag ta en till macka ses sen puss!

Vrickat foten :(

hej, kom hem från träningen nu och det gick inte så bra för vrickade foten näst sista träningen innan dm fuck!
Men det går säkert över så jag var inte med den sista timmen men i början gick det la bra men nu äter jag kvällsmat och sen ska jag titta på despret och sen blir det big brother och ta fram kläder tills i morgon puss!<3

Skolan, äta och cheer!

heej! Va i skolan i morse som vanligt men efter skolan så åkte jag hem och åt och gjorde i ordning mig så nu är jag klar ska bara ta vattenflaskan och cheer skorna. Min buss går om 25 min så har god tid på mig, har inte så mycket mer att säga det va en ganska skön dag i skolan idag. Uppdaterar mer när jag kommer hem Puss!

en bild från skolan! <3

Dagens outfit&tränings outfit!


Skor - din sko 199 (köpte igår)   jeans- cubus 99kr tror jag   tröja- jc 79 kr
linne- cubus 99kr    skinnjacka- vet ej    väska- hm    scarf- only 229 kr (köte igår)

tränings outfit ( shorts under)

tja!

Igår så glömde jag blogga men efter cheerleadnigen hämtade mamma mig så åkte vi till Alingsås och var där ett tag kom hem runt 6 tiden och gjorde inte så mycket. Jaja skit samma men hade skoj!  Idag vaknade jag runt 7 och gjorde i ordning mig så tog jag bussen 5 över halv 8 till Rebecka och var hos henne vi snackade och åt fruost sen så gick vi till skolan tio i 9 och var i skolan som vanligt. Hände inte så mycket i skolan, efter skolan åkte jag och hämtade Alex och Benjy för dem ville det och på vägen hämtade vi Leo. Kom hem och var bara hemma och sen åt vi, jag och mamma åkte till 421 skulle köpa skor men hittade inga så åkte till torget och tittade. Tänkte köpa paladium men dem fanns inte i min stolek för dem va slut så vi åkte hem, men sen så duschade jag och kom på att jag måste köpa skor för alla min 3 convurese är försmå mina boots gick sönder på tonår och har bara mina uggs så gick till torget med Denise och Claudia. Kom hem med ett par skor och en scarf blev ganska nöjd så det var bra. tog outfit bilder tills i morgon och dagens inköp som kommer upp i morgon.Har inte så mycket att säga mer än att jag tittade nyss på 30° i feburari och nu big brother sen blir det Godnatt!


Seg uppdatering!

heej! Igår så åkte jag till mina kusiner as länge sedan jag såg dem, dem har blivit jätte stora och söta.
Men efter det så åkte jag hem och åt mat sen stack jag till fiskebäck och träffa Alex och frida så blev vi bara mer och mer och tillslut så var det alicia, linus, david, alex, jag, frida, vanessa vi hade as skoj men sen så kom fler och så lev det kaos asså fattar mig inte på vissa folk, orkar inte med dem. Vi gick runt och sånt sen gick jag och frida med vanessa hem i en stund sen vid halv tolv så gick vi hem. Jag och frida va ute i 5 timmar åhh herre gud, men min mamma och malin hämtade mig så åkte vi till statoil och köpte chips,korv, chocklad mm. Dem släppte mig hemma och sen så hände det inte så mycket efter det men somnade typ 2.

vaknade hal nio och gjorde i ordning mig så nu äter jag ska bara ta något och dricka så är jag klar, måste bara packa för ska till mina barndomskompisar efter cheeren så det ska bli skoj inte träffat gabbi på as länge.
Men bloggar mer när jag kommer hem skulle jag kunna tro men vi ses sen Puss !

här kommer två bilder från igår kommer mer sen Puss !
(jag och linus ersänn jag är stark)
(lilla alex forever alone)

Inte bloggat!

Heej! Igår så bloggade inte jag men hade en rolig kväll igår men var med lovisa,alicia, jonna, frida, rebecka, vanessa, linus, max, agust, alex mm. Men vaknade hav 10 i morse och log i sängen till typ 11 sen så badade jag med leo och åt frukost. Ligger fortfarande med morgonrocken och orkar inte göra något men tittar på film just nu och får se om det blir att gå ut i kväll om jag orkar och om några vill men vi hörs sen Puss! <3
en random bild ;)

Hejsan!

igår så hade inte jag någon lust att blogga men gjorde inget speciellt igår så aah. Men just nu sitter jag och äter frukost sen sak jag bara platta mitt hår så är jag klar.Efter skolan blir det nog att åka hem fixa sig äta och sen vid halv åtta dra till tonår och vara där med några. Har inte så mycket mer att säga så vi hörs sen Puss!

Godmorgon!♥

vaknade jätte mycket i natt så har inte sovit så bra men jag vaknade halv 7 men låg i sängen till tio över sju och sitter och äter nu om tio min ska jag gå har vid flame. Jätte jobbigt att ha gympa första lektionen men jaja, har ju so prov idag så önska mig lycka till. Efter skolan så vet jag inte vad jag ska göra för har nog inga läxor bara en bild jag ska göra hemma om jag lyckas men vi ses sen Puss! ♥

Dagen!♥

heej! Har varit i skolan idag som vanligt och hände inte så mycket mer som vanligt. Efter skolan hade inte våran grupp elevens val så åkte hem och pluggade och damsög lägenheten. Åt göteburgare och har skypat med lite gött folk, jag och frida förhörde varandra på so:n förut och båda kunde det ganska bra. Förut åt vi kvällsmat och efterätt till det men råkade äta efterätten innan haha. det blev ett kort inlägg men orkar inte skriva jätte mycket men har tagit fram kläder och just nu tittar jag på big brother så vi ses i morgon Puss!

Två bilder från no och 2 andra :)

heej igen!

Heej! igår efter skolan åkte jag hem va ute med leo åt mat och packade. Klockan 6 åkte jag till vanessa och vi gick till rimi köpte godis mm. Mötte viktor och linus där , vi gick runt lite och sen vid åtta gick vi inte till viktor och gick hem klockan 11 vi var lixsom 4 tjejer och 1 kille för linus gick 9 haha. Men så hände en sak hahah omg , jaja skit samma. idag vaknade jag och vanessa 10 sov ju hos henne och vid 11 åt vi soppa som va as god sen så gjorde vi i ordning oss och möte lovisa och frida. Vi köpte glass och satt i skolan och bara chillade på livet haha, men vid 1 halv 2 så åkte i hem till frida och grillade korv och då kom alicia sen vid 3 tog jag bussen och mötte julia. Vi gick hem till mig och vid halv 5 så tog vi bussen till torget köpte hamburgare och åkte till träningen. Träningen va la helt okej men sträckte mig som inte va så himla roligt men är så sjukt taggad dm om 2 veckor och 2 träningar kvar.
Fick sjuts av wilma och dem så va hemma tio över åtta duschade gjorde språk läxa och sen så satt jag vid datan och försöker hitta ett ställe man kan solduscha som jag , viccan och julia ska göra innan tävlingen vet ni någon stans? Men åt kvälls mat precis ska borsta håret nu sen sova. Vi hörs i morgon Puss <3

godmorgon!♥

Nu har jag gjort ordning mig och är klar och min buss går om 20 min. Ska packa ner mina saker sen så får jag se vad jag gör men det känns som att det är väldigt varmt ute solen skinner in genom fönstret iaf.
Slutar halv 3 och är hemma 3 om jag inte är med någon får se men ska plugga lite idag också har so prov på torsdag men dem brukar inte vara så svåra så det är skönt. Har inget mer att säga nu så vi ses sen puss!

här får ni en bild på köpet ;)
(vänster ben)

Cheer och Julia!

heej! cheeren gick ganska bra idag faktiskt och efter det så åkte jag julia , jamie och ellen till stan åt mc och gick runt.Julia följde med mig hem efter och vi gjorde en middag eller vad man ska kalla det sen så åt vi glass, jordgubbar och melon till efterätt. vi kollade även på film, men klockan 5 tog hon bussen för hon skulle plugga och då damsög jag och åt mat med familjen. Nu ska jag även städa lite i mitt rum sen ska jag nog måla mina naglar och ta fram kläder tills i morgon. vid åtta blir det ponny akuten så skriver mer sen Puss !

godmorgon!♥

Vaknade för typ 20 min sen sitter i vardagsrummet med datan och Leo leker, ska äta frukost vid halv 9 sen så gör jag nog i ordning mig så kommer vara klar halv 10 typ. Får skutts idag så åker 20 över 10, har inte så mycket mer att säga förutom att mamma köpte en surfplatta igår en samsung det är som en Ipad fast den är tydligen bättre.
Så jag fastnade med den igår så glömde blogga men la mig typ 12 tror jag för va sjukt trött, skriver mer sen Puss!

en bild från igår!♥

Underbar dag! <3

Heej! i fredags bloggade inte jag och det va pga. av att jag hade en så underbar med mina underbara vänner.
Men vi hade ju svenska prov i går och det gick bättre än vad jag trodde det skulle, vi fick tbx no proven och fick bland dem bästa så det kändes grymt. Men efter skolan åkte jag, alicia och frida hem till mig och hämtade pengar och kläder och åkte till alicia. Jag och alicia gjorde amerikanska pankakor och satte oss i ett varmt bad och gjorde oss lite fräscha men när vi satt i badet så kom frida och vanessa haha men vi hade massa olika krämer och hårinpackningar så blev fräscha. Vi åt pizza och sen blåste håret och gjorde i ordning oss, medans vi åt pizza pratade vi lite och sen stack vi till ica och köpte massa godis sen så stack vi och träffa alex och va ute och det hände lite saker omg fy säger jag bara. Men vi gick la hem 11 och åt godis och jag och frida sov hos alicia och vi snackade för det mesta går verkligen att prata med dem om allt. Men vi masserade varandra och sånt och skypade lite med alex sen med max och fick reda på lite saker sen va klockan typ halv tre då la vi oss i sängen snacka sen somna vi.

idag: vaknade halv 10 och vi låg i sängen till 11 och sen åt vi frukost och satte på oss. Efter det hoppade jag och frida lite studsmatta tills alicia va klar sen vid kvart över 11 så gick vi till frida och alicia till träningen. Men 12 så hämatde mamma och dem mig så stack vi till åby badet och had jätte kul. Sen så åt vi kina mat och nu så tittar vi på melodifestivalen och äter massa frukt + smält chocklad+ gurka + motter och dip har jätte mysigt.
Men vi hörs sen Puss <3

Skype,pluggat

Heej! Idag har jag bara suttit vid skype och pluggat har ju prov i morgon och kan inte allt men jajaja.
Det hände värsta saken och om det händer kommer min dröm gå i uppfyllese men jag ska se till att det gör det asså jag började gråta är så glad. Men jag måste plugga lite till nu innan big brother börjar om jag inte lägger mig och tittar på film får se men omg är så glad hahaha. Har inte så mycket mer att säga måste ta fram kläder tills i morgon nu och sen blir det plugga Puss <3

Skolan, läxor, prov orkar inte mer!

heej! i tisdags fick jag feber så jag va hemma på onsdag men idag hade jag 37,6 men jag brydde mig inte gick till skolan för kände att jag hade missat mycket men det hade jag inte men det a roligt i skolan för en gångs skull.
Efter skolan så åkte jag hem skypade med alex i typ en timme och sen åt jag mat. När jag hade ätit så ringde viktor så pratade med han i typ 30-40 min haha pratar om att gå på bio några i morgon så vi får se. Men skit samma nu känner jag att jag måste stänga av datorn och bara sätta mig och plugga har prov i morgon och man ska kunna ett helt jävla träd med olika språk på och massa annat men kan frågorna så nu är det bara det svåra kvar lyckat. I morgon kommer det bli bäst så längtar verkligen men det är ingen tonår i morgon men blir att sova hos alicia så fett grymt blir det. Nu har jag inte så mycket mer att säga så vi ses Puss!
Bjuder på denna söta bilden med mina älsklingar på <3

Tja!

Heej! vid halv fem tog jag bussen till torget och köpte en hamburgare till julia sen tog jag bussen till träningen.
Tog det lite lugnt på träningen för va hur yr i huvudet som helst men annars gick träningen bra , var en ganska lugn träning så det va skönt. blev hämtad och åkte hem tränade på glosorna och svenska till provet kan typ hälften så det är bra måste plugga mycket i morgon. Men jag tittar på despret nu och sen blir det big brother, har tagit fram kläder tills i morgon också så ska bara äta kvällsmat så är jag klar. Har inte så mycket mer att säga så vi hörs sen eller i morgon Puss!

Just nu!

just nu sitter jag och äter chocklad och dricker smoothi medans jag tittar tv.
Har inte så mycket att säga så vi ses sen puss <3

Godmorgon!♥

Igår blev det ändrade planer satte på en film och åt lite gott för hade sjukt ont i huvudet så jag tittade på sex and the city 2 efter det så tittade jag med mamma och denise på 30 grader i feburari till 10 sen big brother till 11 sen somnade jag. Men vaknade inte i morse av mitt alarm så vaknade jag halv 8 och kände mig inte helt bra så stannade hemma idag,somnade om och vaknade klockan 10 då låg jag bara i sängen och halv sov till typ 11 och då hoppade jag i ett varmt bad med musik och dricka. har precis duschat och nu gör jag nudlar som är klara nu så hoppas jag blir bättre men ikväll blir det cheer nu ska jag äta puss!
(gottade mig med nötter,chips,muk ,saft och godis mums)

Min dag!

Heej! vaknade halv åtta idag och hade jätte ont i magen och huvudet så stannade hemma från skolan somnade om och vaknade vid halv 12 av att mamma ringde mig. Tittade klart på en as grym film då den heter monte carlo grymt bra men sen så kom mamma vid halv två och då åt jag pizza och sånt. Kände mig lite bättre efter att jag hade sovit så nu har jag städat lite ska bara plocka upp mina kläder på golvet. Lite senare ska jag sitta i ett varmt bad med musik och dricka , efter det blir det att måla naglarna. Nu ska jag plugga lite engelska sen får jag se om jag orkar plugga lite svenska också har prov på fredag och läxförhör på torsdag. Skriver mer ikväll Puss <3

Va bara tvungen att lägga upp denna ;)

Min helg!

heej! ska skriva lite om min helg eftersom jag inte bloggat förrän fredags på morgonen.
Fredag: hade prov som fick ganska bra, efter skolan åkte jag och alicia till torget tittade på kläder mm.
Vi var hemma hos mig sen och tittade på elsas värld och hade allmänt roligt.
Alicia åkte hem vid 6 och då åt jag mat damsög och gjorde i ordning mig, tog bussen halv åtta till fiskebäck för att möta upp vanessa, Lovisa, Frida, Linnea och johanna. Vi gick till tonår va med viktor,Alex,Max,Jesper mm vi tyckte det va tråkigt så var ute i typ 2 timmar och sen så gick vi till kyrkan igen och fikade sen vid 11 kom kosta och hämta mig. Tittade på film sen vid 1 somnade jag.

Lördag: Vaknade fixade i ordning mig orkade inte ha något smink så åt och borsta håret bara.
Sen stack jag ut med Leo, mamma , alex, benjy, kosta och malin, miranda och liam va ut så lekte lite med sötisarna miranda och leo. Vi åt kakor och sånt sen så stack vi hem och städade hela huset damsög , skura och sånt, för vi skulle ha gäster. Vid 6 kom gästerna och vid halv sju så gick jag och Claudia till torget för att möta julia , vi åt på mc sen åkte vi vidare till fiskebäck och träffade viktor, alex, vanessa,lovisa mm.
Men pallade inte så stack och träffa denise,amanda och ellinor vi gick lite i fiskebäck sen tog vi bussen så vi kom la hem vid halv 10-10 vi ringde några och sånt. Jag och julia stack ut en stund kom hem vid 11 med massa godis och skypade med viktor. vid tolv hände den en jävla smäll här utanför oss en stulen bil körde på polisen och massor kan skriva mer om det i ett annat inlägg om folk är intresserade haha.
Men så vi gick ut med hunden jag , amanda och julia och pratade med poliserna så kom vi in halv 2 tror jag och så gjorde vi i ordning oss och gick och la oss somnade väll halv tre.

Söndag: Hade dm genrep gick la bra förutom att jag inte kände mig riktigt bra och va väldigt besviken för tappade första bygget som jag aldrig har tappat förr men det va pga att min fot vred sig så hade lite ont i den.
Dem andra gångerna gick det hur bra som helst så det va skönt känner mig sjukt taggad till dm nu.
Men gjorde inte så mycket när jag kom hem tittade på big brother på kvällen och skypade med viktor sen la jag mig halv 12.

Godmorgon!♥

Jag har vaknat och gjort i ordning mig sitter och äter nu och se ska jag bara kolla igenom matten för har ett till prov idag så hoppas det går bra. Ska ta bussen om tjugo min och slutar kvart över ett så det är skönt, men nu måste jag gå Puss!♥
Blev så sjukt sugen!

Heej!

Har inte bloggat på tre dagar pga. läxor och prov men i tisdags tog jag ledigt från cheerleadingen för att jag skulle plugga.I onsdags hade vi matte prov gick la sådär efter det så hade vi elevensval en lång och tråkig skoldag som alltid. Idag så låg jag i sängen till tjugo över trodde den var typ 5 över 7 men jaja hann ändå fast han inte äta frukost men hade gympa på flame men var inte med för hade sjukt ont i min svaskotta. Idag slutade vi halv tre och jag åkte hem gick ut med leo i det varma vädret , va la ute 1 timme och 20 min eller något för kände bara för att gå ut och ta en promenad men ingen ville så tog med leo gungade och sånt. Jaja men efter det så satt jag vid datan åt mat , efter maten pluggad e jag samtidugt som jag åt fruktsallad och drack varm oboy. Nu har jag och denise städat rummet och väntar på att elsas värd och dubbelliv ska komma ut på datan dem är så sega att lägga upp det. Har inte så mycket mer att säga än att jag ska titta på elsas värl och dubbelliv när det kommer ut , ta fram kläder tills i morgon och klockan tio titta på big brother Puss Puss!